Hud og mote

100% ærlig før og etter !

#sponset

I motsetning til nok fleste andre voksne jenter har jeg vært mer opptatt av å pleie huden på kroppen fra halsen og ned, og ikke ansiktet. Men når alderen bikket 40 tenkte jeg at det jammen var på tide å gi huden i ansiktet en real omgang med skikkelig profesjonell pleie. Iallefall med en dyprens om ikke annet!

image
Tok litt tid før jeg lærte å slappe av på benken ;)

image image Men når man først kjenner effekten etter en så pass enkel behandling som dyprens blir man lett fristet til å prøve litt mer….. som en skikkelig magisk behandling som lover ny ungdommelig hud. Jeg er iallefall ikke vanskelig å overtale da, men skeptisk? Yes indeed! Iallefall til det motsatte er bevist :)image

Bare det å ligge på benken, bli dullet og masert på er jo som himmel på jord og nesten verdt kostnadene i seg selv.

Siden jeg har sverget til Bioline sine hudprodukter i lang tid var valget av merke for hudpleiebehandling enkelt.

Det ble valgt ut en ganske ny Bioline behandling til meg, Age Beauty Secret, som du kan lese mer om her. Reklamen og hudpleieren lovte meg:

  • jevnere hudtone
  • mindre rynker og linjer rundt øyne og munn
  • mer volumimage

Jeg tok 5 behandlinger, ca 1 behandling i uken, inkludert den første dyprensen og klargjøringen. I tillegg brukte jeg hjemmeprodukter fra serien i form av:

  • serum til øyne, munn, ansikt
  • dagkrem
  • nattkremimage

Akkurat som med formendringene i onseasonperioden og oppkjøring til konkurranser blir jo man litt blind på seg selv, og resultater. Skal ikke legge skjul på at jeg tok denne behandlingen i en ekstremt stressende periode med lav energi, alt for mange uavklarte tanker i hodet og lite søvn. Men tross dette fikk jeg rett og slett hakeslepp da jeg så resultatet av bildene mellom første og siste behandling. OMG, se bare selv. Jeg garanterer at bildene er totalt uten filter. Regner med jeg ikke trenger si noe om hvilket som er før og etter….image imageDet jeg har merket mest med denne behandlingen er at jeg har fått mer volum, og det tross en fase der jeg er under vektreduksjon.

Jeg har også fått en helt annen hudtone, mindre linjer i pannen, mer jevnere hudtone tross alle mine piggmenter, og ikke minst mer glød.

Smilerynker har jeg selvsagt hele tiden, jeg er jo en smilende dame ;),  men det er helt vilt å se hvor mye mindre fremtredende linjene rundt øynene er nå. Ser rett og slett mer våken ut.

Så om dette blir første og siste gang? Absolutt ikke!

Pris på behandling kan variere noe, og informasjon får du ved å kontakte din nærmeste hudpleier som forhandler Bioline produkter og behandlinger. 


Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *