Motivasjon

12 weeks challenge

Okidok, da er jeg inne i boblen igjen og kaster meg like gjerne ut i en selvpålagt 12 weeks no candy king challange. Yepp, for det er i dag 12 uker igjen til NM, og skal jeg komme meg i sceneform må jeg ta tak NÅ – ikke i morgen :)image

Jeg er litt sånn alt eller ingenting. Og jeg vil heller være sikker enn usikker på at jeg rekker å komme i mål. Siden å stille i fitnesskonkurranse er veldig selvvalgt er det ikke synd i meg heller. Man må rett og slett gjøre det som må til. Dessuten har ikke kroppen og helsen min – eller noens for den saks skyld – hverken bruk for eller godt av hvitt sukker. Vinn vinn med andre ord :)image

Så i går kveld ble min siste skål med is for sommeren spist. Den smakte deilig skal jeg si dere :) Elsker vaniljeis med lakris og salte nøtter <3 Dette blir ikke lett, men er absolutt verdt ett forsøk. Har jo klart det før :)image imageFra nå av skal skålen med is på lørdagskvelden bli erstattet med en stooor skål med friske bær og en klæsj kesam. Minst like godt!

Bli med? Om ikke håper jeg du heier på meg for det trenger jeg nok! :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *