Trening

300 reps for sterke magemuskler!

Oh yeah – hvem tror dere har fått forbud mot å trene overkropp, eller øvelser som innvolverer armene, til mandag? YES ME!

Jaja, må vel til for at denne tennisalbuen ikke skal bli noe kronisk, og gå fort over. DERFOR har jeg bestemt meg for å være flink jente og gjøre som ekspertene forteller meg. For jeg skal bli frisk igjen, fort!

Jeg må derfor sette fantasien i sving for å finne øvelser for ben- og ryggtrening som ikke innolverer bruk av armer. Ideer? Kom med de er du snill!

I tillegg må jo jeg finne på noe å trene de dagene jeg egentlig skulle ha styrketrening for overkroppen. Her må det tenkes alternativt. Så da kjører jeg blant annet på med masse mageøvelser!

Her har du planen min. Blir du med?crunches

Del dette;

4 Comments

 • Kristin H. G.

  Sånn skjer når man overbelaster kroppen med for mye trening og for tung belastning. Viktig å innta matvarer og mye omega 3 som demper betennelsene i kroppen din. Hold deg unna planteoljer, slike oljer, og enkelte typer mat, inneholder mye omega 6.

  • evytherese

   Hei Kristin, når man er pc rotte er det ikke sikkert treningen er alene skyld til tennisalbue, men klart for mye av begge deler kan totalt sett bli to much. Det finnes nok unntak fra regelen også når det gjelder omega, oljer etc som du nevner også for jeg spiser mer av det enn anbefalt – både i form av tilskudd og 1-2 av 6 måltider pr dag, 5 dager i uken – samt rører ikke mat som inneholder planteoljer eller ferdigmat (bare om jeg er på besøk). Så må nok smøre meg med tolmodighet, og ikke mer olje ;) Tusen takk for gode råd! :)

   • Kristin H. G.

    God bedring og stress ned kroppen. Jeg vet alt om betennelser, for å si det sånn :/

    • evytherese

     Hei Kristin, ja – jeg har tatt meg noen roligere og late dager nå. Synest ikke det er deilig, men det må nok til :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *