Bodyfitness,  Motivasjon

5 sikre tegn på at man ønsker en endring

Lurer du på om det er på tide å gjøre en endring?

Kan du huke av på ett eller flere av disse 5 punktene er det nok ingen tvil!

image

1. Du har hver dag lyst til å ta på deg joggeskoa og komme deg ut i frisk luft, eller på trening

Men du får det ikke helt til, kanskje 1-2 ganger i uka, og litt for varierende hver uke til at du kan slå deg helt til ro med det.

2. Du printer ut og lagrer mange gode og sunne oppskrifter

Du lager også noen av dem, og kjenner at dette kunne du absolutt spise nesten hver dag. Du kommer deg ikke helt videre med å planlegge for det mtp innkjøp og struktur rundt matlagingen, og ungene maser jo om å få servert det de er vant til.

image

3. Du følger bloggere som lever sunt og aktivt, og tenker innimellom at du skulle gjerne levd slik selv

Inspirasjon er viktig, men å gå fra lysten og tanken, til å klare å strukturer seg selv er ikke helt lett. Du snakker nok ofte om dette til dine nærmeste og venninner, men finner ikke noen som liksom klapper deg på skuldra og sier kom igjen! Derfor blir det mest med tanken.

4. Til mer du snakker om sunnhet til mer koser din kjære seg med snop og litt usunn mat

Selv om du blir provosert av dette, og kommenterer det så faller du likevel i samme fristelsen. Husk at dette er en test, ikke en protest fra hans/hennes side. De vil se om du er sterk nok. Vis de!

image

5. Du har snakket med treningssenter om PT, og sjekket ut diverse nettsider som Grethe Roede og Vektklubben 

Det hele koster litt for mye så det stopper der, men du roer deg ikke likevel. For du vil.

Har du alle 5? Ojoj, stakkars dine nærmeste som må leve med at du nok bobler over av energi :) Det betyr bare at du har mer enn nok overskudd til å virkelig klare dette!

Begynn sakte men sikkert å tenke på det, og planlegge for det nå selv om det er jul og nyttårsfeiring. Gjør noen små endringer allerede, og lag deg noen få nye ruitner som du klarer å gjennomføre, så er du nok igang for fullt 1. januar – og ikke den 5. ;)

image

Del dette;

2 kommentarer

  • Laila

    wow! Snakk om å treffe spikeren på hodet! Kjente meg igjen i hvert eneste punkt! Og nå har jeg jo funnet enda en blogg å følge :) hehe! Satser på at denne gangen er siste gang jeg begynner på et «nytt og bedre liv»… Godt nytt år :)

    • evytherese

      Hei Laila, godt nytt år! Så gøy å høre! Jeg er SIKKER på at du klarer det denne gangen. Du må bare gå fra å si VIL til SKAL. Jeg er her for deg om du vil, er bare å sende meg en melding når du trenger et klapp på skulderen (eller spark i baken ;). God lørdag! Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *