Motivasjon

Å bli tråkka på

I går ble jeg skikkelig tråkka på.Tråkka på så hardt at jeg nesten ble lammet. Eller, mer som den runde, livlige og fargerike ballongen i vinden som plutselig bare kollapser av mangel på luft,

Det har fått meg til å stoppe opp. Tenke. Reflektere. Tenke på ordets makt uavhengig av situasjon, jobb, fritid, alder, person eller egen selvtillit. Tenke på hvor lite man kan gjøre med de ord andre sier, spesielt når det er usant, så fjernt fra det man vet man selv står for, og bare ment for å skade eller såre.

Så denne helgen trenger jeg påfyll. Påfyll av luft så den livlige og fargerike ballongen jeg liker å se på meg som selv som, får blaffre i vinden igjen.

Det har jeg tenkt å gjøre med mine nærmeste, gjøre det jeg liker best og ved «å være der for meg selv».

Slik vet jeg at dette blir en god dag – uansett <3

image image image image

 

Del dette;

11 kommentarer

 • Skofrue?

  «Ingen kan få deg til å føle deg liten uten ditt eget samtykke» Eleanor Roosevelt

  Så ikke samtykk, frue? Ballongen din ER full, bare noen som har fortalt deg at den ikke er det!!! Ikke tro på det!

  Ønsker deg en nydelig helg med all mulig lykkefølelse for deg og familien din.

  Tenk hele helgen på hvor flott inspirator du er for ganske mange av oss?

  Mange mange klemmer sendes deg!!

  • evytherese

   Tusen takk for fine ord Skofrue – dere varmer og motiverer meg tilbake så det munner. God helg til deg også! Klem

 • Mia

  Hei!
  DU forteller ofte om guttene dine, hvor gamle er de egentlig og driver de med noen form for idrett?

 • Mia

  Hei!
  Ser at du ofte nevner de guttene dine, hvor gamle er de og driver de med noen form for idrett?

  • evytherese

   Hei Mia, gutta mine er 16 og 18 år. Junior driver ikke med noen spesiell idrett, men trener styrke og jogger som sin mor, Eldstemann har vært svømmer i alle de år, og de siste årene vært på uttaksgruppen til triathlonlandslaget. Nå har han «gitt seg» siden han om bare noen få dager skal i Forsvaret. Mannen min, som også er en del av gutta, er en aktiv mann som fortiden trener frem mot Ironman i Haugesund i juli. Så de er en aktiv gjeng :)

 • Rhine Løvendal

  Kjære deg!
  Enkelte utsagn er så utrolig tankeløse eller meningsløse. Uansett hva du nå har opplevd skal du vite at du har en stor heiagjeng inklusiv meg. Jeg respekterer veldig de menneskene som klarer å finne sine verdier, sette seg mål og ikke minst jobber hardt for å nå dem. Spesielt de som ikke er helt innenfor «den vanlige boksen»! Håper helgen gjør godt!

  • evytherese

   Tusen takk for fine ord atter en gang Rhine – de er gull verdt for meg. Klem

 • Berit

  Kjære Fitnessfrue! Jeg vet ikke hvem, hva eller hvordan rundt din opplevelse. Men det jeg vet er at de som «trenger» å trykke deg ned, er noen stakkarer. Nei, de ser kanskje ikke slik ut og de har gjerne en gjeng rundt seg av uvitende og redde tåper. Sjalusi og frykt er grunnen til at disse som gjør seg så små, trenger å angripe. Ofte kan en ikke forsvare seg, men jeg tenker alltid: Når jeg får motstand i form av løgner og annen negativ adferd fra disse små…, da VET jeg at jeg et på rett vei! :D
  Ta det som et tegn på suksess! Det er det mange som ikke takler at andre får til.
  En annen morsom øvelse er å se på all kommunikasjon som overføring, i psykologisk forstand. Det betyr at alt en person sier til deg eller andre, mener den personen om seg selv…
  Obs! Kan gi ukontrollerte fniseanfall ;)
  Til slutt, et lite apropos, se på Trolljegerne på TV3 onsdager. ( Nett-troll). I konfrontasjon sprekker Trollet, og de er virkelige tapere… Men de ødelegger liv ved hjelp av ordene …anonymt, selvsagt.
  Jeg oppfordrer også kollegaene mine til å jakte på sannheten. Da vil ikke løgnere ha noe sted å spre møkka.
  -Og verden blir et lysere sted :)
  Stå på! Vi heier på deg!
  Hilsen Berit

  • evytherese

   Hei Berit, takk for gode refleksjoner – og tips ;) Deres heiarop motiverer meg nok mer enn dere tror :) Håper du får en god ukestart – det skal iallefall jeg ha :)

   • Berit

    Tusen takk, Evy Therese! Jeg har vært på trening i kveld, og enhver dag med trening er en god dag :D Fikk ei ødelagt arm for 12 uker siden, ( ikke av trening), og måtte starte på «nytt», jeg kunne ikke vri om en nøkkel eller løfte kaffekoppen.
    Etter 4 uker med strikk i sofaen, gikk jeg forsiktig på små vekter, hjemme. Kom tilbake i forrige uke etter 11 uker uten gymmet! Da er jeg skada, da… ;)
    Derfor er jeg så happy over at kroppen nå sier: Let’s do this! Den husker det deilige slitet. Og blir klar som en leken hundevalp ;)
    Ah! For en herlig mandag!
    Ha ei vidunderlig uke, Evy Therese, med planer og ON, det er det livet jeg også elsker :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *