Fritid

A weekend in Oslo

Slapper av på hotellrommet hos The Voice dronningen Elise, min søss, og nyter late timer og jobbing før hjemreise etter en nydelig og innholdsrik helg. Venner, familie, The Voice, laaaaange og deilige gåturer, pepperkakebaking og god mat har stått på programmet – og null shopping faktisk. Synes generelt shopping på denne tiden av året er et ork.

Det beste er nok at jeg kan gjøre dette uten å bli stresset fordi jeg ikke har trent. Hadde ikke med treningstøy en gang. Men skritt har det blitt plenty av.

Nei, jeg har ikke blitt lat eller ikke fokusert på trening. Har bare blitt rå på til en hver tid gjøre det som er best for meg den perioden jeg er inne i. Nå er det å ikke være for fokusert på trening som har vært målet. Trygg på at balansen i livsstilen min gir meg den energien, den styrken i kroppen, og lykken i magen som jeg til en hver tid etterstreber.

Samle overskudd og lære meg å nyte hverdag uten fitnessfokus.

I Oslo klarer jeg det veeeeeldig godt for her får jeg så mange stimuli av pulsen i byen og variasjonene i mulighetene. 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *