Bodyfitness

Alice in Wonderland

For en digg lørdag! Startet dagen med en god powerwalk før vi sette kursen for å møte venner for en god treningsøkt. Rett og slett en bonusøkt ble det på meg – ikke værst. Deilig å ta seg tid til å bare gjøre det man har lyst til av øvelser, og tid til å bøye og tøye litt uten å se på klokken.

SKSK15
Jeg kjører alltid 1-2 oppvarmingssett med lettere vekter på alle øvelser.

Perset gjorde jeg også. Er vanligvis ikke opptatt i det hele tatt av hvor mye jeg har på stanga, eller av manualer, fokuset er på kontakten og at jeg ikke skal løfte lettere enn sist jeg gjorde øvelsen. Men i det siste har jeg kunne slengt på både 10 og 20 kg mer enn jeg bruker. Føler meg full i energi :) Så 120 kg endte på stanga i dag for 5×5 hiptrust. Not bad :) Så tror jeg rett og slett må pushe meg selv mer fremover. Har jo noen uker til med godt arbeid fremfor meg før konkurransene.

Vi lo godt der jeg satte meg under vektene – forsvant helt bak vektskivene. Ble litt sånn Alice in Wonderland :)

SKSK11

SKSK9
Strikk brukes for ekstra god kontakt på utsiden av rumpa

Ellers har det blitt shopping på meg i dag også – tusler jo ikke bare rundt i treningsklær heller :) Men plutselig fikk jeg stuuuup i blodsukkeret. Da var det bare å slippe det jeg hadde i hendene, lukke øynene da jeg gikk forbi Baker Brun, og komme meg hjem ASAP. Ble Fitnessfrue taco på meg – hmmmmm :)

image
Mager kesam istedet for rømme, tacokrydder istedet for tacoposesausen og chilisaus uten sukker er i min variant

God og mett venter sofaen på meg for kvelden. God lørdagskveld til deg! Jeg skal kose meg med disse :)
image

 

Del dette;

2 kommentarer

  • Mina

    Jøss, har de fått nytt treningssenter på Haakonsvern nå? :D Det var på tide, det var ikke særlig innbydende det som var der da jeg tjenestegjorde i Marinen! :(

    • evytherese

      Hei Mina, det er mange år siden det var nytt men ja, skal love deg at dette er noe annet enn det gamle. Kan ikke tro annet enn at det er noe av det beste i Norge. Men desverre ikke åpent for alle. God søndag til deg :) Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *