Bodyfitness

Allergiutbrudd!

Denne uken har jeg ikke vært helt meg selv både energimessig og mentalt.  Når energien svikter blir jeg fort mentalt dradd ned, for jeg er jo mest vant til å ha mer enn  nok energi og vilje til å stå på for det jeg har satt som mål for meg selv!  Gikk ett par dager før jeg fikk svar på var det det var, men det viser seg at jeg har hatt ett allergiutbrudd etter en hudpleiebehandling som slo meg helt ut. Så jo i ansiktet mitt at jeg reagerte – har ikke sett ut i måneskinn denne uken (grunnen til at ansitet mitt har vært fraværende på SNAP for dere som har fulgt meg der ;)  –  men at det skulle påvirke meg slik var ukjent for meg. Jeg har jo ikke hatt slik type allergireaksjoner  før. Men i går kveld kjente jeg at energien begynte å komme tilbake og jeg våknet i dag som ett nytt menneske. Heldigvis!

Siden jeg har hatt god hjelp denne uken av PT til å holde trøkket oppe på treningene så har jeg tross slapphet og ørhet hatt gode treningsøkter, og i dag ble det ikke noe unntak. Forskjellen var bare at i dag hadde jeg krefter og våkenhet til det – og ikke noe slørette filter foran øynene :) Deilig – og det selv om det var mye høyreps i dag – som for meg er alt over 6, hehe – jeg er mest glad i 5×5 og slikt jeg. Blir stress med en gang det er mer en 8 reps. Da kommer melkesyren med en gang….Not good.

 • Knebøy
 • Gående utfall
 • Bulgarske utfall i splittmaskin
 • Benpress
 • Benløft
 • Rull outs

var den gøye blandingen.

I morgen skal jeg ta meg en cardioøkt i form av intervaller før frokost, og det er så digg å kjenne at jeg gleder meg fordi jeg har energi til det.
Går jammen meg i bølger dette livet – fitness eller ikke :)

Del dette;

4 Comments

 • andrea

  fy så flott du er sterke kvinne!! Elsker spiriten din og utstrålingen! :-)
  Vil du skrive mer om opplegget ditt mot konkurranse? Hvordan gjør du kardio nå? Hver dag og flere ganger om dagen, du er sterk!!
  Og kan du spise forskjellig type mat, eller er det slik at du feks ikke kan spise karbohydrater på kvelden osv?
  Stå på!

  • evytherese

   Tusen takk for fine ord! :) Kan skrive litt om det i morgen. Mvh Evy Therese

 • Christine

  Hei, uffda, og riktig god bedring fortsatt. Var det en helt ny hudpleiebehandling du prøvde? Eller er du blitt allergisk for en behandling du har prøvd før? Vil ellers si at du er veldig inspirerende både på snap, insta og her. Veldig kjekt å følge deg :) klem

  • evytherese

   Hei, det var en helt uventet reaksjon på en behandling jeg har tatt tidligere, men for lenge siden. Tusen takk for fine ord :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *