Bodyfitness

Badass trening!

Vil du virkelig ha følelsen av å ha trent hver en muskel i kroppen, og føle skikkelig pump i overkroppen? Da er dette treningen du vil elske. En kanonøkt for dinglo og danglo også – eller også kallet grevinnehengene :) Her har du dag 2/trening B av min ukesplan. Trening A finner du i gårsdagen innlegg. Trening bHverdagene mine er ikke så spennende for tiden, men jeg koser meg på jobb med mange utfordringer og supre kollegaer. Så er det jo trening som jeg i ettermiddag gjennomførte på Bergen Fitness. Jeg prøver liksom å bare la dagene gå, og drømmer om en dag å våkne og plutselig være schredda og se sixpacken skinne mot meg – hahaha. 42 år etter boka, men når det kommer til dette er jeg evig ungdom :)

Hverdagen er rett og slett ikke verst. Håper du også nyter den <3

 

Del dette;

6 Comments

 • Rhine Løvendal

  Trente styrke i dag tidlig med en haug av 17 åringer rundt meg. Tenkte ja, ja jeg er ikke så verst selv om jeg er over 20 år eldre! ?

 • Hverdagstreneren

  Hei!
  Har lyst til å prøve dette:)

  Bare et spørsmål til programmet hvis du vil være så snill å svare..

  Hvorfor så mange repetisjoner? Spør av nyskjerrighet. Ønsker selv mer muskelmasse, men trodde man da «må» gå for tunge løft og få repetisjoner .

  • evytherese

   Hei Anita, la meg gi deg den enkle forklaringen på dette. Variasjon er viktig for best mulig utvikling av muskelen – både i forhold til styrke og volum. Det er derfor viktig å legge styrketreningen opp etter periodisering. Jeg har f eks nettopp hatt en periode med få reps, og nå er det en periode for flere reps. Jeg skifter ca hver 6 uke. Å kjøre det samme programmet og ikke minst, kjøre samme antall sett og repetisjoner i langt tid har liten effekt. Musklene våre er også av ulik størrelse, og har ulike funksjoner. Det er derfor ikke alle muskler det har noen hensikt å trene «for tungt» i forståelsen av «få reps og med størst mulig belastning på vektene». Generelt er mitt inntrykk at spesielt vi damer legger oss på et spor, og et treningsprogram som vi trener i «evig tid». Her er det om så viktig å søke hjelp for variasjon om man gjør det fordi man står fast. Håper dette var svar på spørsmålet ditt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *