Bodyfitness

Bare 2 ting :)

..eller 3 ;) Altså, i dag har jeg ikke gjort mye. Utenom de » livsnødvendige tingene» som mat og slikt har jeg vært på poseringstrening, så trent styrke og resten av dagen ligget strak ut på sofaen og hatt skikkelig serie marathon. Det siste, DET skjer ikke ofte. Jeg kan rett og slett ikke se serier egentlig for jeg blir helt hekta. Nå er det The god wife som er greien. Kommet meg igjennom sesong 1 av 7…haha, så blir nok aldri ferdig :)

Må le av bildene under – spesielt det øverste – skikkelig konsentrasjonsfjes og lurer fælt på dommen til coach ;) Men han er fornøyd han,  og vi er i rute,  så nå er det bare å fortsette å gi jernet de få ukene som er igjen. Nå tenker jeg ikke så mye. Jeg bare gjør det jeg skal og lar dagene gå. Autopilot er på kalles det vell :)

image image

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *