Mat,  Trening

Bonustrening og lovlige fleskepannekaker :)

Ferdig med bonusøkt på ben og rumpe, og fikk akutt lyst på pannekaker! Til min manns store glede da han var sulten som bare en mann kan være etter stafettetappe på Bergen Marathon, etterfulgt av løpetrening  i Bergensfjellene. image

image

image

image

image

Eeeeeeelsker pannekaker, spesielt svigermors fleskepannekaker – men de er forbeholdt de to turene til Sunnmøre i året. Ellers holder jeg meg til en grovere og sunn variant, der jeg varierer på ingrediensene og tilbehøret. Det kan være alt ifra bær, til lønnesirup, yoghurt eller bananer.

I dag lot jeg meg friste av en oppskrift som også kan brukes som wrap – men da kutter man ut honningen.image

Her har du oppskriften for 4 porsjoner:

  • Smelt 40 gr smør
    Pisk smør sammen med 2 egg, 3,5 dl kokosmelk, 2 ss akasiehonning og litt salt
    Bland i 4 dl sammalt spelt og 4 ts bakepulver.
  • La røren svelle i 10-15 minutter før du steker de.

Siden det er lørdag MÅ jeg bare unne meg flesk til :) Her har jeg funnet frem til en favoritt: Grillstad. Det eneste baconet jeg har klart å finne med bare 1 E stoff i. That`s good!image

Men nå må jeg nyte! Etterpå blir det litt lørdagsfiksing av ærend, før jeg skal gjøre meg klar til jentefest. Regnet siler ned, men det skal ikke legge noen demper på stemningen når champagne kommer på bordet. Følg gjerne med på Instagram omdu vil ha noen glimt fra festen :)

God lørdag videre til deg også! <3

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *