Mat

Caffe latte er jo ikke usunt!

Jeg fatter ikke å begripe hvorfor noe hyler over at caffe latte er så usunt – hvordan kan den være det?

Melk er jo en god næringskilde. At kaffi har helsebringende effekt er jo vel dokumentert. Så var er så problemet? Har aldri forstått det jeg. Kan noe fortelle meg hvorfor?

Jeg selv lager min med skummet melk fordi det gir et fantastisk tykt steamet melkeskum. Jeg bruker ca 2 dl som tilsvarer 66 enkle kcal. Nespresso Lungo gir digg smak og mengder med energigivende stoffer. For litt sjokoladesmak bruker jeg av og til 10 gr sjokoladeproteinpulver som utgjør ca 30 kcal, eller 10 gram 80% sjokolade som jeg smelter i den varme kaffien (ca 60 kcal). Jeg kan drikke 1-2 slike pr dag – også på fitnessdiett, og kan ikke akkurat si at det har ødelagt for formen min med tanke på fettprosent ;)

Så, saken er klar for min del – jeg drikker caffe latte med god samvittighet – men dropper selvsagt å tilsette den sukker! Bestiller jeg den på cafe, og de bare har H-melk, blir den som et mellommåltid og regne,  og det blir bare med den ene den dagen.

Har du prøvt med isbiter i? Hmmmmm <3image

Del dette;

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *