Bodyfitness

Da er jeg klar! :)

Hjelpe meg for et styr! :)

En ting er konkurransen – det er jo bare gøy. men alt dette styret med pakking og forberedelser er værre enn når hele familien skal på bilferie i 3 uker! :)

image
Bikini, sko og smykker går i handbagasjen – krise om bagasjen ikke skulle komme frem!
image
Nøye oppmålt havregryn og mandler :)
image
Fitnessfrue føtter – hehehehe :) Så klart roooooosa :)

Ikke bare skal det trenes og spises, men hår skal fikses, negler skal trimmes, hud skal skrubbes. Mat for flere dager skal veies og lages klar. Vaske klær og sengtøy som ikke skal ha spor av parfyme i seg. Skrive lister og ikke glemme en eneste ting. Dette er IKKE gøy. Dette er bare mas. I tillegg går hodet tregt som en zombie, og man må sjekke lister hundre ganger for å være sikker på at ingenting er glemt :)image

Og når man endelig er ferdig – ja da ser man at kofferten ikke går igjen, og at det blir overvekt på flyet. Jaja :)

image

Men nå er jeg altså klar, og jeg er super happy for at jeg kommer til hotellet veldig tidlig i morgen. Siden innveiing og registrering ikke er før kl 18 har jeg hele dagen på meg til å slappe av, gå meg en tur på møllen på hotellet (har hørt at det har kommet sykt med snø i Sandefjord…), gjøre flere forberedelser og bare kose meg.

Skal ta dere med på hele reisen, og komme innom her så ofte jeg kan. Skal også legge ut link der dere kan følge konkurransen live via web.

Hjelpe meg. Nå nærmer den første konkurransen seg!

Jeg er klar!

 

Del dette;

4 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *