Motivasjon

Da er målene og planen klar!

Jedda – still going strong :) Er så høy fortiden at jeg aner ikke hvordan lande. Så for å prøve på det jobber jeg nå intenst med å komme inn i en god hverdagsflyt, med litt andre rutiner for både jobbtidspunkt, trening, bijobb, og alle de andre aktivitetene jeg skal ha plass til i løpet av en dag.

Nye mål har jeg så klart på plass. Evy Therese er ikke seg selv uten mål;) Så her har du de! Bestemte meg endelig forrige uke og det føles SÅ riktig!Mål Og jeg som sa jeg skulle legge fitness på hylla…..Det var INGEN andre enn meg selv som trodde på for å si det slik :) Klart, man vet jo aldri hva livet bringer…..men hvorfor kutte noe man digger så innmari å drive med? Jeg elsker styrketrening og har nå lagt et supert grunnlag. Hvorfor stoppe og jobbe målbevisst?  Konkurranse eller ikke? Blir jo ikke yngre – men jeg vil holde meg UNG i kroppen så lenge det står på noe så greit som valg og prioriteringer. Her skal coach Fredrik fortsatt hjelpe meg, og vi er allerede i gang. Kosten skal jeg styre selv, men han følger godt med.

MEN jeg må ha mer løping i livet mitt. Sprint gjør det mulig uten at det ødelegger for musklene. Så da er den saken biff. En drøm er å kunne løpe fort på 100 meter – så en konkurranse i det også i løpet av våren 2017 hadde jammen ikke vært dumt å kunne skryte på seg ;) SÅ, er du sprintutøver, tidligere sprinter, trener….og gjerne bor i Bergen….please ta kontakt med meg! Vil så gjerne ha en som kan trene meg litt på sidelinjen :)

Fokuset skal være på en god balanse i livet uten diett på lenge lenge ennå. Men om det betyr fri flyt av boller, pizza caffe mocca? Nix, den tid er over for lengst. Det handler mer om at vil vi på tur, ja så skal vi gjøre det uten at vi MÅ finne et treningssenter i løpet av dagen. You see? Matboksen og kosthold rundt det som gir energi til energibunten er på plass.

Vekten har stabilisert seg akkurat der jeg ønsker nå – og jeg er straks i flyt når det kommer til hverdagen. Trenger bare et par uker til å finne en noe annen rytme igjen. Her er det ikke bare jeg som bestemmer men gutta også. Vi jobber med saken :)

Hvor søndagsturen denne uken går? Ikke bestemt ennå :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *