Bodyfitness,  Trening

Da er morgencardio banden i gang igjen!

Da er morgencardio mafiaen igang igjen!

Før jeg fikk smaken på fitness var løping min hovedtreningsform. – Jeg løp ofte og langt.

Å like cardio er selvsagt en fordel under deffing og diett perioden, men i bygge perioden kan for mye og «feil type» cardio gjøre mer skade enn nytte for muskelvekst. Jeg har derfor i ca 2 måneder nå vært på selvvalgt avvenning fra cardio, og jeg har faktisk nå kommet til et punkt der jeg ikke «MÅ» på samme måte som før. Jeg kjenner likevel at jeg savner cardio, og at det er et viktig element for min totale velvære og energi. Jeg velger derfor å legge det inn igjen i treningsprogrammet mitt. Min coach har selvsagt satt opp hvilken type cardio, hvor ofte og hvor lenge som er ok.

Så i dag spratt jeg og hunden vår Lilli avgårde i vant rytme. At vi ble overrasket med tidenes regnskur stoppet ikke smilet vårt i å gå fra øre til øre.

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *