Mat

Dæsj her og dæsj der

Fiskeglad som jeg er kunne jeg ha spist det hver dag, men det blir ofte likt i smaken. Derfor overgår jeg meg selv innimellom, og prøver å spice den opp litt. Men hva som passer sammen har jeg lite peiling på, så da blir det en dæsj av det jeg finner og har. Og av en eller annen grunn blir det kjempe godt. Skyldes nok en real dose flaks og lite kresne smaksganer – hehe :)

Jeg hadde masse diverse krydderurter fra hagen i vannet jeg dampet laksen i. I tillegg laget jeg en enkel grønn salat med blant annet vårløk og persille i, også fra egen hage. Jeg dæsjet i extra virgin oliven oil, vineddik og balsamico, og blandet godt. Noen vil nok synes det blir litt for syrlig, men jeg elsker alt som er litt syrlig i smak.

image

image

Favorittrisen min som er en blanding av brun- og villris ble også med, og på toppen av laksen hadde jeg litt sitronpepper mager naturell kesam.

Middagen ble i i alle fall reddet :) Handler om å ikke være så redd på kjøkkenet, og  også her ta noen sjanser ;)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *