Trening

Dagens treningstips!

I går ble altså hele dagen min snudd helt om.  Sulling på badet og forann skapet om morgenen (det bruker jeg å gjøre på kvelden ellers for å pakke bagger til neste dag), og trening på kvelden. Sosialt å trene sent, mer folk på senteret da kan man si ;) Men jeg blir jo så våken av det at jeg kommer jo meg aldri i seng! Men det er jo et luksusproblem :)

I går trente jeg ben og rumpe, og den økten har jeg lagt ut til dere før. Den kan dere finne tilbake til her.

En super kombinasjonsøvelse coach har lagt inn i programmet og som brant skikkelig i går er:

Roll outs, jeg kjører fortiden 5×15 og varierer om jeg ruller rett frem eller ut i siden. image

image

image

image

Bakoverløft ben i kabel. Husk å hold og skvis godt med benet strak på toppen. Slik får rumpa kjørt seg litt ekstra. Denne øvelsen er sentral i programmet mitt også frem mot konkurransene, og blir oftest kjørt som en siste øvelse etter flere øvelser for ben og rumpe. image image

Dette svir! Me like. Du finner videoer fra øvelsene på instagramprofilen min.

Straks setter jeg meg i bilen igjen sammen med matboksene mine, og masse god musikk, med nesen mot Sunnmøre. Skal hjem noen dager til familien. Ærendet er trist siden det er begravelse jeg skal i, men det blir likevel super godt å se den gærne familien min igjen <3 De vil jo ikke helt innse det selv, men det er jo en grunn til at jeg er som jeg er ;) Aldri kjedelig i alle fall!

Stikk gjerne innom facebook og instagram for å følge meg på dagen min videre! Håper din dag også blir fin!

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *