Trening

Denne treningen anbefaler jeg på det sterkeste!

For en super økt! Glimrende trening! Pulsen dunket, svetten rant, smilet gikk helt rundt og stemningen på topp! Jeg snakker om SATS sin nye «21minutes» gruppetrening. Dette likte jeg!

Som dere nok har forstått er jeg ikke noen tilhenger av raske løsninger, men treninger som er effektive og lett kan kombineres med annen trening heier jeg på.

Konseptet til timen er intervaller i form av kondisjon eller styrke. I dag hadde timen fokus på pulstopper. Det var høye kneløft, spenst, hopp og sprett på en fantastisk enkel, men effektiv måte. Svetten rant og pulsen løp raskt. Samtidig var det overkommelig, og passer alle uansett nivå.

Lenge siden jeg har vært på en så gøy og hard time, og den var et supert alternativ for mine 30 minutter på møllen. Vil anbefale å gjennomføre litt oppvarming først i form av 10 minutter rask gange på møllen eller lignende, slik vil man være ekstra klar for timen. Denne skal jeg bli med på flere ganger. Gleder meg allerede.
mageevy2

Før og etter «21minutes» hadde jeg og min gode venninne Deniz oss noen supre øvelser for rumpe, hamstring, mage og øvre del av rygg. Er så utrolig kjekt å ha selskap på trening!!!

Denne uken ble jeg ferdig med all treningen jeg har på ukesplanen min på fredag, så i helgen er det bare bonusøkter på meg. Så utrolig herlig. Tror jeg må legge opp til det neste uke også :)
Mageevy
I kveld har jeg faktisk fått cheatmeal. Har gått så bra denne uken at coach mente jeg måtte karbe opp litt. Man skulle tro at det var en gledelig melding å få, men min respons var faktisk å svare henne med: NEEEEEEEI! :) Hehe, følte jeg var i en så god stim nå, men man gjør som coach sier. Slik er det bare. Det er hun som kan dette, og vet hva som er riktig å gjøre.

Så da har jeg kost meg med noen biter sushie og en deilig smooooooothie – snoooooop var det :)
imageSnakkes i morgen, og god lørdagskveld!

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *