Mat

Det viktigste når jeg er syk

Tror dere ikke at jeg har blitt syk da? Sikkert fordi jeg så eplekjekk alltid sier at jeg aldri får sånn omgangssyke, forkjøla, feber syk. Men nå fikk jeg det altså. Hodepine, sår hals, tett i nesen og slapp – yeah yeah.

Prøvde meg på jobb igjen i dag, men der brukte jeg nok opp all energien – for da jeg la meg på benken til hudpleieren min gikk jeg rett i dass igjen. Så nå ligger jeg her, og den lille minitreningen jeg hadde planlagt blir ikke noe av. Jeg finner straks sengen.

Det positive er at kroppen kanskje får litt etterlengtet hvile selv om timingen ikke er optimal. Prøver å tenke positivt ;)

Viktigst for meg når det er slik er å holde på rutiner som gjør godt for kroppen, som skikkelig mat. Dietten er jo ikke noe problem å følge uansett tilstand. Kaffi med melk og proteinpulver gir litt ekstra energi, og ikke minst kos. Blåbær gi antioksidanter.

I morgen våkner jeg frisk og rask igjen. Jeg har jo en styrketreningsfri dag på blokken – den ble i dag :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *