Trening

Dette funker bare ikke for meg!

IMG_8838

Nå er det slutt. Har virkelig prøvd, men kveldstrening er rett og slett ikke min greier. HELDIGVIS! For morgentrening har virkelig vært en sentral faktor for at fitness satsingen og livsstilen min har vært gjennomførbar mtp resten av dagskabalen.

image
Nesten hele treningssenteret for meg selv – DET blir det effektive treninger av!

Bedre måte å starte dagen på finnes ikke for meg. Bare det å vite at når du går fra jobben så har du resten av dagen til full disp, og slipper å krangle med noen hjemme om hvem som skal gå på trening, og hvem som skal gjøre ærend. Jeg er åpen for det familien måtte trenge den kvelden.

Ja, jeg må passe på å komme meg tidsnok i seng så jeg får mine 7 timer på puten. Jeg må av og til bli sparket ut av senga av min mann. Jeg har endatil opplevd å sovne på benken mellom benkpress settene, og blitt vekket av en annen som trente tidlig :) Men vanligvis er det bare supert, og jeg blir fylt med energi bare av å gå inn døra på SATS. De smilende ansatte der som ønsker deg god morgen på Norges blideste måte er jo verdt turen bare i seg selv.

image
«Trøttitrynetutensminkemenhappyhappy» morgenselfie :)

Så har du ikke prøvt å trene før jobb, så vil jeg anbefale deg å gi det en sjanse! Det krever en omstilling, men når du først har kommet inn i det vil du nok se hvor supert det er :)

image

Nå fredagskveld med kosedress hjemme – siden jeg trente ferdig før jobb i dag ;)

 

Del dette;

2 Comments

    • evytherese

      Hei Libeth! Cardio bruker jeg en times tid på, og styrken 1,5-2 timer. Starter kl 06 med begge deler. Hilsen Evy Therese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *