Mat

Dette gjør jeg for å være på når det kreves!

Overtid.

Reiser.

Alt som er litt sånn utenom det vanlige kanskje gir mange en grunn for unntak når det kommer til den sunne gode kosten.

Men saken er vel at det er nettopp da vi trenger å gi hjernen maks energi, huden nok glød og kroppen nok krefter?

Kjenner det selv. Hvor lett det er å gripe etter sjokoladen på flyplassen. Kanelsnurren til kaffien. Eller en iskrem i vårsola mellom møtene.

Jeg har vært mye på reise i det siste av ulike grunner. Hodet mitt trenger å være helt på selv om det røyner på innimellom.

Glad er jeg da for at kostholdet mitt er automatisert så jeg tar gode valg i lunsjen. Som hjemme tenker jeg at måltidet skal bestå av fett, proteiner og karbs.

Så på denne ukens farting har det blitt mye deilige salater med de beste grønnsakene toppet med kylling. Oljedressingen får jeg ved siden av slik at jeg selv kan ta på passelig fettmengde. Jeg ber også om søtpoteter i stedet for wraps. De fleste steder yter god service mot kundene sine. Vi kunder med sunt forhold til mat er ikke vanskelige – bare bevisste når vi ber om tilpasninger :)

Og når de jeg overnatter hos serverer lakseburger med den deiligste salaten til er jo saken lett.

Skal du bort i helgen? Hva synes du er vanskelig med å ta sunne og næringsriktige valg på farten? Hva er enkelt? :)

Pst: vil du ha min enkle oppskrift på kosthold som gir meg flat mage, nok energi i en travel hverdag og en hud som gløder selv om du ikke er i 20 årene lenger? Send meg en mail og du er i gang :)

Del dette;

2 kommentarer

  • Hanne Graarud Steien

    Flyplasser syns jeg er der vanskeligste, ikke alltid lett å finne ren mat der… men har blitt bedre på hotelfrokoster, velger mye skinkepålegg, egg og grovt brød! Klarer endelig etter to år å la vær croissanten til kaffen??

    • evytherese

      Herlig! Skyr er flott flyplassvalg synes jeg :) Heldigvis blir det bedre og bedre, men mange skjulte kalorier i de så kallet sunne variantene i disken – helt klart.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *