Fritid

DETTE har jeg savnet!

Ahhhh, sminke meg, pynte meg, dulle 2 timer på badet før jeg er klar……jentekveld, jenteting, skravling, dansing, litt alkohol i glasset  og bokser med nøtter……SOM jeg har savnet dette!

Ikke det at jeg ikke har kunnet gjort det de siste 5 årene, eller ikke har gjort det. Men fokuset de siste 7 mnd har ikke vært helt der, og tiden har ikke strukket til. Og siden jeg ikke liker å gjøre noe halvveis har jeg oftest bare droppet slike arrangementer. Det har ikke vært noe offer, men bevisst priortert ned.

Men NÅ var jeg klar for det igjen, og hjelpe meg som jeg koste meg. Skal ikke bli lenge til neste gang. Og det er det faktisk ikke ;) Om 5 dager er det ny mulighet, og da i Oslo.

Foto: Ana Oma Færøy
Foto: Anna Oma Færøy
Foto: Anna Oma Færøy

 

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *