Motivasjon

Dette har tatt tid!

Tenke, gruble, men heldigvis leve, trene og spise godt underveis. Slik har det vært for meg siden september da konkurransen var over.

Men i går kveld satte jeg meg ned. Jeg kjente det så inderlig sterkt og brikkene falt på plass: jeg trenger mer struktur på hverdagen min igjen.

Det er en grunn til at fitnessreisen har gått så greit som den har gjort. Det er fordi jeg elsker tett timeplan, og med klare rammer og planer for hva som skal skje når.

Jeg satte opp en enda tydeligere timeplan enn jeg har hatt i det siste for når jeg skal gjøre hva. Akkurat som jeg liker det best.

Jobb og trening får så og si hele dagen min. Huslige sysler får i hovedsak vente til helgen.

Fant frem et styrkeprogram jeg kjørte sommeren 2016. Målet mitt med treninger er det samme som da: bygge mest mulig bakside lår og skuldre. Fitnesskroppen skal ikke kastes på bålet. Ingen planer om det.

4 dager med styrke, og to cardioøkter i uka er planen. Den 7. økten får være en eventuell bonus.

Jeg skal også fokusere på å kutte ut unødvendigheter slik at jeg blir kvitt litt overflødig fett. Kroppen er etter en god periode med deilig overskudd endelig i balanse igjen etter sykdom og fullstendig kræsj –  som dere kanskje husker jeg var igjennom etter NM.

Med ny giv og maks motivert ble økten i dag super med maks fokus på teknikk og kontakt. Var enda til flink til å ikke styre med mobilen mellom settene annet enn for å sjekke programmet. Seier :)

I morgen er det opp igjen kl 0530 så jeg kommer meg tidlig på jobb. Slik kan jeg slutte allerede kl 1430 og dra rett på trening på vei hjem. Kvelden kan slik brukes fritt, akkurat som jeg liker det best.

Med planer er livet for meg en herlig fest.

Søndag legges plan for kommende uke igjen.

I`m back on track :)

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *