Trening

Dette skulle jo ikke skje nå!

Observange følgere på SNAP har spurt hvorfor jeg ikke har vært så aktiv som jeg bruker på alle fronter  de siste dagene, og det er nok riktig observert :)

Følg meg gjerne om du ikke allerede gjør det :)

Jeg har nemlig hatt  uforklarlige muskulære vondter siden lørdag som har gjort at jeg har hatt mer enn nok med å bevege meg i form av tur og lette styrkeøkter. Snapping med vondter har ikke vært helt forenlig så da har jeg valgt å ta noen slowe dager fra SoMe til fordel for  fokus på treningsbiten :)

Men i dag fikk jeg en vidunderlig tablett som fikk musklene mine til å slappe litt av (blitt tilbudt det av legen før, men jeg er en type som ikke tar en Ibux en gang så det sitter langt inne selv om det er snakk om helt uskyldige greier :), og det har gitt meg akkurat det jeg trengte. Så i morgen er jeg nok på full fart tilbake til meg selv igjen! Velger i alle fall å tenke optimistisk :)

Når man føler seg litt shabby funker selvbruning toppers. Mye bedre enn medisiner i alle fall – hehe :)

Ikke minst skyldes det at jeg kjenner meg som verdens heldigste for tiden. Hvorfor? Stikkordet er #herligevenner.

Tror ikke jeg sier mer om det nå annet enn at jeg føler meg heldig som har de vennene jeg har #gjørlivetrikere <3

Disse dagene for halv maskin kom jo ikke akkurat på et passelig tidspunkt når jeg var i en så urolig god steam!

Men det passer jo selvsagt aldri.

Heldigvis smiler jeg bredt likevel.

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *