Bodyfitness

Se min diett!

Bare 4 uker igjen til årets første konkurranse, men fremdeles mett og god. Jeg er ekstremt sugen på mat som fetaost, cottagecheese, salat med alle mulige deilige grønnsaker og hjemmelaget pizza. Men det får vente i 6 uker til.

Hva jeg spiser kan nå endre ser fra uke til uke fremover, men pr i dag er det dette jeg nyter hver dag.

image
En porsjon havregrynsgrøt kokt på vann, med bær, mandler og kanel.
image
2 måltid med kylling, byggris og grønne grønnsaker

 

image
Et måltid med torsk og grønne grønnsaker
image
En porsjon casein med sjokoladesmak, mandler og bær

I tillegg spiser jeg en banan og riskjeks etter styrketreningene (ikke på styrketreningsfrie dager). Men det går ned så fort at jeg aldri rekker å ta bilde av det :)

Av drikke kan jeg nyte så mye te og kaffi jeg vil, og som dere vet er jeg colazero avhengig. Vann bør jeg få i meg så mye som mulig av, og her har jeg en rutine for å sikre meg nok utenom treningene:

 • 0,5 liter med en gang jeg står opp
 • 0,5 liter før lunsj
 • 0,5 liter mellom lunsj og arbeidsdag slutt
 • 0,5 liter fra jeg kommer hjem til jeg legger meg

Så mye god mat med andre ord, men klart: man blir matlei på slutten!

 

 

Del dette;

5 kommentarer

 • June

  Hei’ kjekt å følge deg:) leste dietten over, og lurte på hvor mye proteinshakes du inntar i tillegg til dette?

  • evytherese

   Hei June, tusen takk for hygelig tilbakemelding! Ingen proteinshakes på meg, og har heller ikke hatt det på en stund. Hilsen Evy Therese

  • evytherese

   Nei June :) Som det ligger i ordet er det et tilskudd. Dersom man får det man trenger via kosten trenger man ikke tilskudd :) Jeg er også nå i en deffe prosess. Proteinshake inneholder melk. Ikke alle responderer godt på melk i en deffe fase. Personlig tror jeg mange putter i seg ulike tilskudd alt for ukritisk uten å se på det hele kostbildet, og vurderer behovet for det. Men det er derfor jeg har coach, som vurderer hva jeg trenger. Men neste uke kan bildet være annerledes. Nå endrer ting seg, også kosten, uke for uke. Men akkurat nå tar jeg ikke proteintilskudd nei :) Hilsen Evy Therese

 • June

  Takk for utfyllende svar :-) Og, ja – tror du så absolutt er inne på et viktig poeng her, angående at folk putter i seg ukritisk. Tror at mange bruker ufattelig mye penger på ting som de enkelt kunne fått i seg gjennom riktigere kosthold. Men, jeg trodde også at akkurat rett etter styrketrening, var det viktigste tidspunktet å få i seg lett tilgjengelige proteiner og karbs, for å bygge. Men, kjenner ikke til en deffeprosess, så derfor jeg spør vitebegjærlig. :-)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *