Bodyfitness

En god morgen – dag 2

Yes, sovet veldig godt i natt og våknet til strålende vær. Deilig. Hotellfrokost får en ny definisjon når man er på fitnesskonkurranse, men havregryn, bær og mandler er det beste man kan gi kroppen om morgenen så føles ikke som noe tap.

image image  image image

Nå er jeg klar for en nydelig gåtur i solen med teammate Lisbet. Eterpå blir det siste dysj og barbering til den store gullmedalje. Ikke et dun skal være igjen for at fargen skal sitte perfekt.

Snakkes senere :)

 

Del dette;

4 kommentarer

 • Linda. M.

  Kjenner det kiler i magen for er så spent på hvordan det går. Skulle piname tro det var jeg som skulle konkurerre, så spent er jeg! Masse lykke til, satser på det går supert! Du er en vinner i mine øyne uansett hva slags plassering du får.! YOU GO GIRL!

  • evytherese

   Tusen takk Linda! varmer mitt hjerte VELDIG at noen som ikke kjenner meg tar seg tid en lørdag til å sende meg en så utrolig hyggelig – ja rørende hilsen. Trengte ordene dine akkurat nå – begynner å kjenne på spenningen. Selv om jeg allerede har oppnådd det jeg drømte om hadde det jo selvsagt vært helt fantastisk å komme blandt de tre beste – men man vet aldri. I morgen vet vi :) God helg til deg også!

 • vibeke andersen

  Lykke til, krysser fingre og tær :) Er meget imponert over jernviljen og styrken du har :)

  • evytherese

   Ligger i oss alle den viljestyrken. Man må bare finne noe som man brenner godt nok for – tusen takk :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *