Motivasjon

En litt vemodig dag ….

Litt vemodig i dag….. Har jo ikke bruk for den, men den bringer så mange gode minner, og jeg har så mange fantastiske opplevelser knytter til den!

Forventer ikke at alle skal forstå at det er knyttet så mye følelser til et bitte lite klesplagg, men det er jo det som er det store målet med fitnessreisen: å komme seg i så god fitnessform at man skinner på scenen, og ser smashing ut i en så lekker bikini som man ALDRI trodde at man noen gang skulle ha på seg (eller komme inni for den sagt skyld :)

image

Jeg snakker altså om konkurranse bikinien min. Solgte den i dag, og heldigvis til en teammate! Føles heldigvis mye bedre av det!

Den gjør jo ikke noe nytte for seg der den ligger i skapet mitt. Er jo ikke akkuraten bikini man går på stranden i :) Dessuten er bikinien det dyreste plagg jeg noen gang har kjøpt, så det sier også noe om galskapen :)

Heldigvis har jeg mange fine bilder av den, så får kose meg med de!

image

image

Foto: Jon Klasbu
Foto: Jon Klasbu

IMG_5642

IMG_5653

IMG_6394

Men nå er det nye konkurranser og i ny fitnessklasse som krever annen type bikini, så nå er ny bikini på vei. – Eller faktisk to :) Kan godt vise bilde av den ene, men da i bare i sort/hvitt da jeg ikke ønsker å røpe farge ennå. Vil jo ikke at flere skal ha samme bikini :)

image

Gu` kor spennede dette blir!  Er bare å jobbe på så tror jeg stikker på trening med en gang!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *