Motivasjon

En tung dag

I dag har det vært en tung dag tankemessig sett. Jeg kaller det omstillingsdag.

image
Fullt påkledd i badstuen på treningssenteret – måtte få varmen i diettkroppen før treningen :)

En ting er det å klare å skru på «ro ned, du har fri og god tid» bryteren.  En annen ting er å stille tankene inn på rett spor slik at man ser over, og ikke på alle fristelsene rundt seg av godsaker. I tillegg skal man finne ut av treningen i et nytt senter enn man er vant til, og må finne ut av apparat, vektbelastning og utstyr. Så på toppen av det hele blir det en skita dårlig treningsøkt.

image

image

image

Slikt gjør meg stressa, og jeg blir lett sytette som vi sier på Sunnmøre :)

Heldigvis har jeg da en mann som tar meg med ut på en god cardioøkt. Han lukker bare ørene, og lar meg sure – fordi selv den turen ble ikke bra i dag. Jeg som ikke bryr meg om været ellers, ble i dag veldig opphengt i den våte snøen som gjorde meg kliss blaut :) Hehe, han lar meg bare få ut all frustrasjon. Han veit akkurat hva jeg trenger, og han veit at det går fort over. Jeg må bare omstille meg.

Dette er jo bare luksusproblem, men jeg ønsker å vise dere at dette fitnesslivet ikke bare er en dans på roser. Selv om det 98% av tiden er innmari gøy og gir meg masse energi!

image
Må faktisk innrømme at dette måltidet har vært ett av dagens høydepunkt – hehe :)

For å få igjen god følelsen av kontroll har jeg derfor nå satt opp plan for resten av uken. Da roer jeg meg med en gang. Å ta dagene som de kommer er ikke meg – slik er det bare.

Så nå når planen er lagt kjenner jeg faktisk at jeg kommer til å sovne her jeg ligger og koser meg på sofaen hjemme hos mor. Jeg har sneket meg alene hjem til mamma for å være her i kveld <3 Gutta mine koser seg sammen med den andre delen av besteforeldre. image
Morgendagen blir mye bedre. Jeg veit. Da er det julaften, og jeg skal kose meg. Skal starte dagen med 60 minutter med intervaller ute her i havgapet, så blir det en god frokost – og det blir IKKE havregryn ;)

Ønsker dere en riktig god lillejulaften, og kos dere slik dere liker det best <3

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *