Bodyfitness

En uke til 1. konkurranse – hvordan har jeg det?

Våknet i natt (kaller kl 04 natt jeg selv om jeg står opp da :) av en kjedelig drøm, og hørte regnet plaske utenfor. Var ikke stemming eller lysten på å gå ut. Bestemte meg der og da for å benyttet meg av muligheten coach har gitt meg til å ta powerwalken på kvelden inn i mellom. Dultet bort i min bedre halvdel, og fikk gjort en avtale med han om en lang powerwalk i kveld (lett å få et ja fra han når han sover ;)

Sullet meg så avgårde til SATS til kl 06 for en benøkt, og der kvitrer jo de som en sol som alltid. Først da bruker jeg å våkne skikkelig :) Herlig <3image

Økten ble god den selv om jeg har konstant melkesyre for tiden. Har ennå ikke begynt å droppe på vektene, men kjenner at nå holder det hardt. Må nok innse at det må til neste uke.image

Deilig med en varm dysj etterpå når man vet at det neste på programmet er behandling og massasje før jobb. Nå får fysioterapeuten ikke lov å stikke meg. Er nemlig livredd for å få mer blåmerker enn nødvendig. De kommer bare man ser på meg nå når fettprosenten er så lav :) Sovnet nesten der jeg lå, så han rusket i meg under behandlingen og spurte om jeg var tilstede. Tror jeg kunne ha ligget der i hele dag og blitt knadd på :)

Har en sånn deilig ro inni meg – gleder meg så utrolig mye. Vet at det nå nærmer seg med stormskritt til jeg får svinge meg på scenen :)

Er mer spent på resultatet og kommentarene denne gangen en sist. Kjenner mer på konkurransen. Men heldigvis får jeg ikke nerver, så har bare tenkt å glise og nyte som sist. Jeg er uansett en vinner av mine egne drømmer. Jeg lever lenge på den.

Etter jobb ble det tur til Anne Gunn for å fikse mer løshår/clip on. Dietthodet mitt klarte selvsagt å bestille for kort lengde fra Rapunzel. Da jeg kom til Anne Gunn forstod jeg ikke hvorfor jeg ikke hadde kjøpt med henne før. FOR et utvalg, super kvalitet på håret og kjempe god pris!image
Dere når henne på mail: esthe.hair.supply@gmail.com. Desverre har hun ikke noen nettside, men hun er super når det kommer til service, og gir seg ikke før du er fornøyd.

Så gikk tur nr to til SATS, og for intervaller denne gangen. Går ikke i 100 de intervallene fortiden, men jeg gjennomfører og er godt sliten. – Det er det viktigste.image

Sofaen er deilig nå etter en god powerwalk i regnet. Roen inni meg er der fremdeles. Kjenner at dette blir en fin helg. Blir nok mye kaffidrikking :)image

– En uke igjen!!!! Jeg gleder meg så utrolig mye!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *