Mat

Et tegn på….

Etter morgencardio stod den klar; min hjemmelaget proteinfrappe. Et tydelig tegn på at jeg er inne på noe ;) Hva? Jeg skal fortelle, om en dag eller :)

Tilbake til frappen – slik lager du den:

  • Bland deg en sjokoladeproteinshake og sett den i kjøleskapet med en gang
  • Ha isbiter i et glass, og hell ønsket mengde kaffi over – jeg bruker Nespresso Lungo
  • Hell over proteinshaken og bland sammen

Dersom du ikke synes det er kaldt nok: ha i mer isbiter og sett det i kjøleskapet eller fryseren.

Jeg bruker lage klart alt om kvelden før jeg legger meg slik at den står klar til blanding etter morgencardio. Slik får jeg i meg mine proteiner på en enkel og nydelig god måte.  Jeg er egentlig ingen tilhenger av kosttilskudd da det ikke er nødvendig for å dekke mitt proteinbehov, men proteinshake er ett påskudd for meg å få litt smaken på snop i perioder der jeg kutter det søte helt ut.

Morgencardio? Ja nå er jeg i gang igjen :) Morgencardioknappen er påslått!

 

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *