Trening

Ett personlig mål er nådd!

Fikk tidenes fantastiske telefon i går, og jeg svever ennå. Ett personlig mål er nådd. Ett mål jeg har jobbet rumpa av meg for i over 10 år. Nå gikk det i oppfyllelse.

Håper jeg kan dele med dere hva som får meg til å glise av stolthet en dag, men enn så lenge må jeg vente. I mellomtiden kan jeg om ikke annet dele med dere dagens styrkeøkt som er varierende og skikkelig jobbeøkt:

  • 5×5 push press
  • 5×3 frontbøy
  • 4×12 skulderpress med handler
  • 4×8 benpress
  • 4×8 pr hand med skulderpress i landmine
  • 4 10-12 cheat sidehev med hantler

Gir meg skikkelig god følelsen denne økten. En økt som gikk med litt kortere hår enn i går :) Klippet og tatt bort hair extensions, så nå føler jeg meg 10 kg lettere både vippe- og hår extensions fri – hehe :) Greit før jul ;) p

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *