Trening

Få DAG1 fra styrkeprogrammet mitt!

Klar for en utfordring? Du skjønner, dag 1 på styreprogrammet mitt er en real killer. Coach er rå på å lage styrkeprogram. Denne gangen pusher han mine grenser så pass at jeg er super glad fordi jeg har valgt å begynne treningsukene min på lørdager. For denne er vill. Sånn «hjem og slappe av og så vidt orker å gå tur med bikkja etterpå» vill. Bare se:

Aner ikke helt hvorfor, men den tømmer meg så til de grader. Er nok kombinasjonen fullkropp og kombinasjonen mange sett, tunge løft og mange reps.  Prøv og la meg gjerne få høre her hva du synes! :)

Ellers har jeg bare sullet i dag, og gjort små ting og ingenting. Nydelig sol i Bergen, så solfaktor 50 til ansiktet er hentet frem :)

Pst: formsjekkdag i dag og status er vekt på stedet hvil fra sist lørdag, men cm mål har gått pitte litt inn på både mage og lår. Not bad men ikke nok, så nå kommer det sikkert en beskjed om kutt i kcal fra coach snart  ;)

Elsker sminkeløse dager for tiden – er nok solen som gjør at jeg gir litt f… :)

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *