Bodyfitness,  Fritid

Fineste lørdagskvelden

Enda en dag der jeg ligger frempå. Haha, er dette en ny meg? Selv om jeg ikke liker å «spise av dagen» på denne måten har jeg nå likevel klart å slutte med å irritere meg over det når det skjer, og bare se på det som at det skjedde fordi jeg trenger det. Sånn :)

I går hadde vi en lørdagskveld av det slaget der jeg bare kjenner at lykken omfavner meg og mine. Det er når vi på kvelden pakker baggene for en god treningsøkt sammen. Morro, svette, nært og kos alt i en pakke. Musikken på full guffe når favorittsangen kommer, og dansing og tulleslossing mellom vektene når det faller inn.

I går trente jeg overkropp, og her har dere øvelsene jeg kjørte på med. 5 sett x 10 reps på hver øvelse.image image image image image image image image image image imageNå er det tid for atter en sen frokost :) Junior sover ennå, etter en sen sommernatt med besøk av kompis. Min bedre halvdel har allerede sust avgårde på dagens sykkeløkt. Ikke mange dagene igjen nå til han skal delta på IronMan i Haugesund. Tøffing!

Jeg får straks tuttle meg avgårde til SATS. Ser ut til at solen kan komme frem i dag også. Gårsdagen var iallefall nydelig slik :) Endelig ett snev av sommer :)image

Del dette;

2 kommentarer

  • Mia

    Hei! kan du legge ut et innlegg om hva du pleier å ha i treningsbaggen din?
    og fortelle litt om guttene dine?
    (virker som de er like aktive og interessert trening som deg)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *