Trening

Fitnessfrue leker Funkygine

PSom sagt skal jeg i jula gjøre ting jeg ikke kan – det vil si mer slike crossfit lignende treninger.

Første delen av julen var planen å løpe mest mulig da det er meget effektiv måte for å bli kvitt julematen. Saken er at da jeg tittet ut soveromsvinduet var det 30 cm med slaps ute på veiene her i det Sunnmørske havgapet, og DET ville jeg ikke ofre skoene mine på slik at de forblir våte resten av julen.

Så da ble det å få tilgang til treningsstudioet her jeg er, og jeg bestemte meg raskt for at det skulle bli en annerledes økt.

Etter 5 år med bare styrketrening, knapt tøying, lite annen form for andre enn styrkebevegelse utenom intervaller da , og i alle fall ikke flere reps enn maks 20, er det på tide jeg prøver å kome meg tilbake til det allsidige planet jeg hadde på ett annet nivå før fitnessreisen startet.

For å bli inspirert går jeg da til de som er gode på sin greier – og Funkygine er ei herlig jente jeg har full respekt for. OMG for et fyrverkeri av ei styrkebombe – med maks kontroll på kroppen.

Det ble da en av hennes challenges, og her har dere mitt resultat. Øvelsene er kjent nok for meg – bortsett fra hang clean som jeg på ingen måte har gjort før og som ble helt kjærring utført, hehe – men antall reps brenner – hjelpe meg.

Jeg bommet på belastningen på benøvelsene – alt for lett – men overvurderte meg selv på overkroppsøvelsene – alt for tungt. Derfor har jeg skrevet ned og er slik bedre forberedt neste gang. For neste gang skal bli for dette var kanongøy. Så tusen takk Funkygine! Du inspirerer!

Bare en ting, jeg trodde jeg kom til å svette som en sil. Men selv om jeg også her ble sliten som bare det så kommer det knapt en dråpe. Finnes det noen treningsform som gjør at jeg svetter tro? Jaja, jeg får jo trent :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *