Fritid

Fjelltur og julesanger :)

#inneholder sponsede lenker

Snakk om å ha funne roen!imageSkal ikke mange månedene tilbake før jeg ble stresset over å ikke ha en lang liste med fornuftige ting som jeg skulle få gjort i løpet av en helg. Eller rettere sagt, stresset av å ikke ha kommet igjennom den :) Fornuftig i form av husarbeid, store husprosjekt eller «inntektsbringende arbeid», altså overtid. Nå derimot, og jeg sier nå fordi jeg faktisk har hatt det slik i en laaaaaang stund allerede, er helg full kos fra morgen til kveld. image image På tur liker jeg best å gå i langrennsbukser som er smale, varme men litt videre i passformen enn vanlig treningstights. Som denne nye freshe fra Craft. Den vatterte jakken er fra samme merke. Noe å ønske seg til jul kanskje? :)image

Som i dag: sov leeeeeenge (faktisk 15 timer om vi regner med at jeg duppet på sofaen i går kveld før jeg var klar for en ny runde med film på TV :), spiste frokost kl 11 (er det muuuulig?), 2 timer tur i nydelig vær (men bikkjekaldt) i byfjellene, middag med påfølgende matbokslaging. Julesanger og surfing på nett. imageNå er jeg straks klar for en styrketreningsøkt. Uken gikk ikke helt som planlagt treningsmessig så har litt å ta igjen. Er alt for kjekt på jobb :)image image image image

Skal ikke mere til altså for å få batteriene til å bli fulladet (ok da, har skiftet på noen senger også  – hehe :)

Hva er din greier for en super søndag for deg?

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *