Bodyfitness

Formsjekk + at det bare måtte skje! :(

Tror dere ikke jeg har fått betennelse i den ene armen da?

IMG_4450
Litt sånn » vil dette gå bra eller vil jeg få vondt» uttrykk :)

Har hatt det i snart 4 uker nå, og det vil ikke gi slipp :( Innbiller meg at jeg har blitt litt bedre, men må nok gå til behandling nå, for dette hemmer meg i å få skikkelig gode treninger for skuldre og bryst (som jeg VIRKELIG trenger). Jeg klarer å bruke den uten å ha ondt, men ikke løfte så tungt som jeg veit jeg kan. Jaja, får bare krysse fingrene for at det slipper snart.

Ellers har jeg vært på formsjekk denne uken, og der fikk jeg gode nyheter :) Har gått inn 2-3 cm over hele kroppen siste måneden så det er bare å jobbe på videre. Fokus fokus fokus – that it`s all about. Men at det er tøffere denne gangen enn sist – DET er det ikke tvil om. Akkurat som om kroppen ikke forstår helt hva som skal skje. Den trodde nok at den var ferdig sist gang, men nei du :) Så ja, jeg skal vinne kampen mot kroppen min!

Foto: Jon Klasbu
I know there are something under there – TBP og bevis for meg selv at jeg har klart det før! Foto: Jon Klasbu

For å klare det: Jula skal nytes, men med måte. Har fått tildelt noen spisedager, og de skal brukes godt.

Min mann har fått klar beskjed om å hjelpe meg å passe på så det ikke blir frotsing, men jeg er ikke sikker på om han er den rette til det ;) Tror junior er bedre «politi» der :) Neida, jeg legger bare en plan på forhånd hva jeg skal spise slik at det blir skikkelig mat også, og ikke bare juledigg.

IMG_5617
Blir nok ikke hamburger i senga kvelden før konkurransen denne gangen :)

Det er få uker til konkurransen, og sceneformen MÅ på plass. Å ikke være fokusert nå vil ødelegge mer enn det gjør nytte, og vil ikke at drømmen min skal bli knust. Selvdiseplin får være julens stikkord for meg :) Bloggen får være dagbokterapi. Kan jo ikke risikere å måtte skrive offentlig at jeg har gått på en smell;)

Foto: Jon Klasbu
DEN lykkefølelsen – kan ikke beskrives. Er som 3 flasker champagne på en gang :) Foto: Jon Klasbu

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *