Bodyfitness

Formsjekk og søndagsmorro

Hjelpe meg så godt jeg sover for tiden! Om det er korte eller lengre netter sover jeg uansett som en sten når jeg først får lukket øynene. Er bare så ubeskrivelig deilig! Etter en sen frokost laget jeg meg matboks, og kjørte til Bergen Fitness der coach hadde invitert på teamtrening, formsjekk og poseringstrening. Kos, og veeeeeldig sosialt. Timene flyr når man er der. En helt spesiell trygg og god stemning på det senteret som jeg har snakket om før.image

Siden diettstart har jeg ikke gått ned noe i vekt, men likevel gått inn i 1-4 cm på så og si alle målepunkt. Not bad, men reisen er lang ennå. Coach Fredrik sier han har kontroll, og jeg gjør mitt beste for å overlate grublingen og planleggingen til han. Min jobb er å gjennomføre gode og skikkelige treninger.image

Denne uken har vært en dårlig uke treningsmessig. Jeg har ikke droppet noen treninger, men har ikke hatt de vanlige krefter. Har en betennelse i  en arm som gir meg en uggen kvalm følelse i kroppen, så jeg har gjort mitt beste på å ta hensyn til det. Om ikke vil jeg jo komme til å stoppe helt opp. Det går jo ikke. imageDen utrolig behagelige toppen er fra Reebok #sponset lenke

Nytt treningsprogram kom flyvende inn i mailboksen min. Gleder meg sykt til å begynne på det i morgen siden det inneholder flere av mine favorittøvelser for ben. Skal dele det med dere i løpet av uken som kommer :)image image

Ute uler det av sterk vind og plaskende regn. Nå håper jeg bare at det ikke er været som venter oss i Bergen den kommende uken så jeg ikke får gått lunsjcardione mine. Luksusproblem, men dog :)image

Vi heier på Jenette som skal til VM til neste helg!

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *