Bodyfitness

Formsjekk

2,5 uker igjen og tid for ny formsjekk……Trappen opp til kontoret til coach var ekstra tung å gå i dag. Spent som bare det….

image

Vekten har stått stille de siste 3 ukene så igjen var jeg ekstremt spent på hva målingene sa. – Kunne jeg virkelig få en bekreftelse på at vekten ikke har betydning for status på formen?

Selv om det skal mye til for å overbevise meg for tiden om at alt er i rute (diett dærsken på skulderen min som prøver å få meg til å miste troen på meg selv vet dere) så måte jeg bare innse at alt står bra til mtp å komme i sceneform.

formsjekk 2

Status etter 3 uker: Totalt for hele kroppen hadde jeg gått ned nesten 2% i fett, på bena hele 4%! Videre hadde jeg 0,5-1 cm minus på alle målepunkt. Fitnessfrue har vært flink med cardioen sin ja! :)

unnamed-4

Så selv om ikke coach ønskte å gjøre noen endringer på dietten min ennå fikk jeg heldigvis lov til å bytte ut ett kyllingmåltid med torsk. Er som sagt ekstremt lei av kylling, og bare tanken på torsk er som en god hjemmelaget pizza for meg nå – forstå det den som vil :)

Men fremdeles er jeg ikke i mål, så det er bare å jobbe på. Fokus fokus fokus.

Pst: I morgen skal jeg legge ut oppskriften på noe super digg snop, så håper du titter innom da også :)

Men nå er jeg sent ute mtp nok søvn her, så god natt til deg fra meg <3 Er jo ikke mange timene før jeg må ut av sengen igjen :)

Del dette;

4 kommentarer

    • evytherese

      Tusen tusen takk June :) Blir jo aldri bra nok, men får bli så bra jeg kan bli med det utgangspunktet jeg har etter så pass kort tid i denne idretten :) Hilsen Evy Therese

  • Linda

    Orre! I mine øyne, så e du en vinner uansett resultat du får i konkurransen. Misunner din utrolige viljestyrke du innehar. You go girl

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *