Bodyfitness

Fotoshoot

For en dag! Helt susette i hodet innså jeg at det ikke kommer til å bli noe bedre, så her var det bare å bruke dagen til å legge til rette for resten av uken. Laget derfor til matbokser til dagene frem til avreise, pakket litt, og gjorde ting klart til helgens konkurranse.

Turen bar så til SATS for dagens bentrening, som holdt akkurat – tror ikke jeg har brukt så lang tid på en trening noen gang, men jeg kom meg igjennom den :)

Så var det fotoshoot. Trøtt i trynet, og slørette i blikket kunne jeg nok ha valgt en bedre dag, men siden det var fridag så var det best slik. Får ta flere bilder når jeg har fått litt med energi i kroppen igjen :) Er jo en del av reisen det også, og greit å vise dere at det ikke bare er solskinnsdager :)

Her har dere noen glimt :)image image image image image

 

Del dette;

6 Comments

 • Linda. M.

  Syns bildene ble veldig bra :) å no skal d bakes brød! Evy’s grovbrød!

 • Lene

  Jeg trenger et godt tips eller råd om hvordan du klarer å holde deg til neste måltid når du er sulten? hvordan unngår du småspising og hvordan jobber du med hodet når du vet det er nesten 2 timer til du skal spise igjen, og du er sulten allerede.. :/

  • evytherese

   Hei Lene, ett godt spørsmål. Saken er at jeg ikke er sulten. Sult er ikke noe jeg «sliter» med. Spiser man med god sammensetning av maten, nok og hver 3. time skal det noe til å bli sulten. Sug etter noe søtt er en annen tig, kjedsomhet også – dette kan lett forveksles med sult :) Da drikker jeg te, godt med vann – eller er du ikke på fitnessdiett som jeg: ha en pose oppskjært gulrot/epler i vesken og du er alltid beredt. Håper dette kan hjelpe deg. Klem

 • Lene

  Ja, du sier noe der. Kanskje det er mer kjedsomhet, eller rett og slett bare søtsug. Jeg får jobbe med hodet og alltid ha vann til stede :) Lykke til videre, du er den sterkeste jeg vet om =)

  • evytherese

   Tusen takk for fine ord Lene <3 Jeg skal vise dere mine nødrasjoner som nok må på plass i vesken igjen når konkurransetiden er over. Bare å følge med på bloggen så vil du nok få noen tips etterhvert :) Stå på mot målet ditt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *