Motivasjon

Galskap i julen!

JA, jeg er sterkt for et sunt kosthold året rundt, og at julen ikke skal bestå av frotsing 14 dager til ende. Ja, jeg er for at man skal kose seg litt ekstra de enkelte  dagene i julen, men jeg er også for at arbeidsdagene – også for oss som har fri – skal holdes mest mulig normale i kost og trening.imageFra fjorårets kakemanntur til Baker Brun etter treningen på julaften <3

MEN galskapen ligger mest hos oss som velger å gå på fitnessdiett i julen. Det er rett og slett helt kokko, og jeg anbefaler INGEN å gjøre det som ikke må pga konkurranseoppkjøring eller andre mer livsnødvendige grunner. Det er galskap, og nærmere selvpåført pining i vår overflodiske del av verden skal man lete lenge etter. .

image
I fjor laget jeg meg is av skyr og bær – kanskje en ide i år også?

Så her skal dere få mer info om min galskap i julen:

Selv om jeg våknet til synlige blodårer på magen i dag (som betyr at fettet har begynt å forlate kroppen), og jeg ble fylt av motivasjon fra topp til tå( for det er jo det som er fokuset for oss fitnessutøvere når ukene begynner å nærme seg),  og coach falt av stolen på flyplassen da jeg sendte han bilde (i alle fall nesten :) så bestemte vi oss likevel for å ri på den «positive» bølgen. Det betyr at jeg kan kose meg med julens mat og snopegoder BARE på julaften og nyttårsaften. Slik blir det som to vanlige uker med kos en dag (som ellers normalt sett er på lørdager). Om det blir tøft? JA!!! Kan jeg klage? NEI!!!imageBlir mye jordbær og cottage cheese i julen gitt….

Så til dere andre: nyt julen og gjerne med måte, men å gjøre den SÅ «sunn» som meg anbefaler jeg ingen.

Jeg har satt på neseklypen allerede ;)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *