Mat,  Trening

Galskap satt i system :)

Julebordsessongen er i gang, og  fitnessmiljøet intet unntak for det. I går hadde jeg teamet mitt på julemiddag. Det ble en herlig blanding av pinnekjøtt, julepølse og matbokser. Ja, vi er rare. Jeg kaller det galskap satt i system. For det er jo nettopp system vi er gode på! image image

Jeg selv stod over både pinnekjøtt og andre fristelser. Men ble ikke matløs av den grunn! Mitt måltid ble

  • wookede grønnsaker
  • chilli og løk hamburger
  • søtpotetmos
  • avokadokrem

Hmmmmmmm – nydelig godt!

Det ble veldig sent før de siste gikk hjem, men det gjør ingenting!! Jeg elsker når ikke gjestene går før jeg sitter der og nesten sovner med hodet på skulderen deres. Uformelle besøk, selv om vi er pyntet, er helt min greier :)image imageMen ikke tro at 3 timer søvn stoppet meg i å gjennomføre Fitnessfruetreningen i dag. Og som alltid skinte solen! image image image imageVi er ingen fast gruppe og jeg aner aldri hvem som kommer gang for gang. Er så kjekt å trene sammen med andre, og ikke minst møte nye folk!

Men resten av dagen i dag har rett og slett bare ligget i sofaen. Rett ut og bare latt tiden gå. Spist maten min, og sett på tv. Skikkelig på ladning. image imageI kveld har jeg mer besøk. Av en tilreisende hjertevenn. Så nå sitter vi her stapmette etter pizza, og skal skravle til vi sovner. Nå har vi kommet dit at vi har avtalt jentetreff på JanThomas sitt studio. Kjekt å ha noe å glede seg til!

Håper du også har en fin lørdagskveld! Klem fra meg <3

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *