Bodyfitness,  Mat

God start på uken og restelunsj

To ny ferieuker, yes :) Turen går straks til Sunnmøre, men må bare pakke siste rest først. Som jeg sa i går er å pakke det værste jeg vet da jeg ikke liker å bestemme meg på forhånd hva jeg skal ha på meg, men nå må jeg bare rette opp ryggen og få det gjort så vi kommer oss avgårde! image

imageEtter en veeeeeeldig godt natt med deilig søvn bar det rett på trening. Ingen tvil om hva som står høyest oppe på prioriteringslisten ;)image

imageDagens øvelser:

  • markløft
  • kroppshev
  • pendlay rows
  • sittende roing
  • nedtrekk
  • bicepscurls med z-stangimage

Intevalltreningen tar jeg når jeg kommer til Volda. Svigermor serverer nok noe godt når vi kommer frem, så da er det bare for meg å stikke ut en tur imens de andre nyte godsakene. Slik er det :)imageKjøleskapet må tømmes så i dag ble det skikkelig restelunsj på meg. Men hjelpe meg så lite det skal til for at det blir et godt måltid! Kyllingfilet i påleggskiver, paprika, sopp og rødløk var det som var igjen og som jeg varmet på stekepannen. Ble heldigvis nok til en boks til turen også. image

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *