Mat

Handlelisten min

I morgen torsdag, på vei hjem fra jobb, er det handledag. Da blir gutta plukket opp fra skole og trening, og de må rett og slett hjelpe til. Å skulle handle inn for 3 mannfolk + en fitnessfrue krever sterke armer og rak rygg skjønner dere (og ett tomt baggasjerom for her skal det handles for en uke ;) Deilig å være ferdig med innkjøpene og husvasken på torsdager, så kan helgen nytes og brukes til helt andre ting som er MYE gøyere :)

Her har dere listen over basisvarene jeg alltid fyller på med. I tillegg kommer kos til lørdagskvelden i form av litt snop, is (fast lørdagsdessert) og det vi planlegger til lørdagsmiddag. Denne lørdagen skal vi spise ute for å feire juniors 16 års dag, så da trenger jeg ikke tenke på den :)

Handeliste

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg velger av matvarer, så nå kan dere lagre handlelisten på mobilen så har dere den klar til dere skal handle!

Denne og neste uke kommer jeg ikke til å spise noe brød eller knekkebrød som krever litt pålegg. Magen min er ikke helt klar for det ennå kjenner jeg. Men når jeg handler pålegg velger jeg røkt laks, philadeplpia light smøreost, fetaost og kokt skinke. Vi bruker svært lite pålegg da vi for det meste lager oss salater eller ris/pasta/kylling/egg lunsjer til oss og barna. Syltetøy lager jeg jo selv.

Jeg skal senere lage en handleliste til for dere med oversikt over hvilke frø, nøtter, korn og spesialvarer jeg kjøper da dette oftest må skaffes på spesialforetninger, og butikker med ekstra godt utvalg. Men det meste er å få tak i på Rema1000, Rimi og de andre billigkjedene. Det er viktig for meg å bruke matvarer som er lett tilgjengelig. Hverdagen skal jo gå rundt også og det skal ikke koste skjorta :)

Del dette;

2 kommentarer

  • Kristin H. G.

    Bloggen din har blitt råflott! Fine råvarer :-) Gøy å følge deg og gratulerer med vel overstått fitnesskonkurranser, fulgte med, men glemte helt å si lykke til :-O

    • evytherese

      Å, så fin tilbakemelding Kristin! Ja, jeg synest rett og slett den har blitt kjempefin jeg også :) Tusen takk for gratulasjon, var veldig kjekt :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *