Bodyfitness

Håper jeg får sove i natt….

Hjelpe meg så deilig noe så enkelt som en tur til frisøren kan være!!! Benedikte hos Floke frisør i Bergen har vært min faste frisør i maaaaaange år nå. Siden jeg har vært i samlemodus på hårlengden er det alt for lenge siden sist. Jeg ble dullet og dillet med, fikk farget håret og klippet tuppene. For ikke glemme hennes magiske hodebunnsmasasje da! Sovnet rett og slett :)

image image

Glemte selvsagt å ta med matboks til frisøren, og gikk plutselig helt tom for energi på slutten. Måtte da bare innse at her var det bare å komme seg hjem fortest mulig, så ble ikke prioritert forming og siste finish av sveisen.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og vet at jeg må ut på en 30 minutters gå tur før jeg legger meg. Været er nydelig, men jeg er så trøtt!!! Har ikke fått sovet de siste nettene – hodet er full av tanker.

image

Leser alle de hyggelige lykke ønskene dere sender meg på melding og på facebooksiden min, og blir så varm inn i meg – tusen hjertelig takk <3 Jeg skal bære de alle med meg på scenen, og gjøre mitt beste. Hva mer kan man gjøre? Uansett får jeg ny sjanse om 14 dager. Reisen er ikke over ennå :) Heldigvis!

Fikk gledelig melding fra min yngre fetter at han og kompisene kommer til Sandefjord for å heie på meg i år også. Ble så glad! Godt å vite at der er noen som kommer til å rope og heie meg frem <3

Ok, da er det bare å kle på seg.

Etterpå blir det en god kopp te, caseinkveldsmaten min og ett varmt godt pled. Vil sove….

image

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *