Motivasjon

Har ikke troen…..

I dag har jeg ikke troen. Troen på at jeg kommer meg i mål.18

De sier at vekten ikke har noe å si siden jeg går inn i cm mål. Ja, jeg perser og har veldig gode treninger. Ja jeg kan se at det har skjedd noe.OGP15-1696

Men på den ene skulderen sitter det likevel en liten dærsken og roper med høy stemme at denne gangen taper jeg kampen. I dag har stemmen hans overtaket. Hjelper ikke å se på bilder en gang. Får bare en klump i halsen av det.OGP15-1702 Klump i halsen fordi jeg av bildene kjenner hvor lyst jeg har og hvor deilig den følelsen er når man står der på scenen. Men jeg får ikke troen på at jeg kommer i mål tidsnok av det. OGP15-1721

Hva gjør jeg med det? Jeg følger planen. 8

I morgen kommer en ny dag.Sandefjord Open 056

Del dette;

2 Comments

  • Frida

    Uff.. Det er noen dager hvor man lurer på hva all verden man driver med. Enten det er mål når det gjelder treninga, mål på skolen eller andre områder i livet. De dagene er tøffe, men tenk på hvorfor du startet i utgangspunktet. Sånn har jeg det på universitetet nå disse dager med eksamen hver uke. Det er tøft og det frister å gi opp! Men bestemt meg for å lese og pugge alt jeg får til, selv om jeg bokstavelig talt brekker meg av tanken på det. Så får det gå som det går! For i utgangspunktet synes jeg studie er kjempeinteressant og det er noe jeg virkelig vil. Så om jeg hadde gitt opp, hadde jeg skuffet meg selv. Bedre å vite at jeg gjorde mitt beste, så får jeg i verste fall ta opp eksamen om det skulle gå så dårlig som jeg tenker at det kommer til å gå når jeg har de tøffe og dårlige dagene. Vil bare vite at du ikke er alene! Det er normalt å miste motivasjonen i blant, uansett hvor mye du egentlig elsker det du gjør.. Stå på, jeg har troa på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *