Bodyfitness

Helt tom….

Hva skal jeg si? Føler meg helt tom. Har vært en fin dag, en nydelig dag på alle måter, så har ikke noe med det å gjøre. Sola skinner og fuglene kvitrer. Jeg elsker lyden av vår. Jeg blir på en måte veldig rolig av det, men likevel yr. Men jeg føler meg helt tom.

398

Har vært på poseringstrening med Teambodytech i dag. Alltid like kjekt. Det er jo dette vi jobber for. Å stå på scenen, flexe muskler og vise form. Elsker det. Finnes ikke nervøs. Har mye å jobbe med når det kommer til posering. Har mye å jobbe videre med før jeg er i god nok form. Men er på vei. Men føler meg helt tom.

image

image image

Jeg er rolig inni meg. Nyter stundene jeg deler med familien min. Turen rundt vannet med eldstemann. Lekser med junior. Støtten fra mannen min. Men jeg er tom. Ikke tom av betydningen av at alt føles verdiløst.  Handler ikke om det i det hele tatt.

image

For det betyr bare en ting. Jeg er på vei. Jeg er på vei inn i boblen min. En boble som kom på denne tiden sist gang også før konkurransen.

Men boblen smeller til slutt. Når første konkurranse starter. Da smeller den. Det hele blir som et fyrverkeri. Verdens beste fyrverkeri. Men alle fyrverkeri tar slutt. Det er det jeg tenker på. Om 8 uker er det over for denne gang. Bare tanken på det gjør meg tom.

Det er vanskelig å beskrive. Det får meg til å reflektere. Minner meg på hvor privilegert jeg er som får holde på med dette. Har blitt en stor del av meg.

Så må gjøre meg noen tanker. Finne noen løsninger. Kanskje noen nye varianter av det jeg driver med. For å kunne kombinere alt i livet mitt lettere. For jeg vil ikke føle meg tom.

Enn så lenge skal jeg kose meg inne i boblen min. De neste ukene blir det meg, mine nærmeste og treningen.

image

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *