Treningsklær

Hjelp!

Hjelp! Er det mulig?

Lørdag igjen! Tiden fyker – skummelt rett og slett. Men jeg elsker lørdager, og i dag er den slik jeg liker den: Sove litt ekstra, favorittfrokost før trening, trening med nytt treningstøy, hjem og stelle i huset litt, besøk av venner og i kveld: samling med teamjentene. Digg!

På trening i dag var det fokus på bakside lår. Øvelser som strake markløft, bakoverutfall fra step, legcurl med fler stod på programmet. Strake markløft er en øvelse jeg ikke er så god på, men i dag knekte jeg koden. Gøy når det fungerer igjen!

Ønsker deg en strålende lørdag videre – her har du glimt fra min så langt! :)

IMG_8564
Ingen over og ingen under denne frokosten her – faktisk :)
smile2
Ny fresh og deilig treningstopp fra Nike

back

 

illi
Lilli er like skuffa hver gang hun forstår hun ikke får bli med <3

lilli2

detail
Eneste treningsbildet i dag – en detalj fra toppen. Vi er jo jenter :)
julemann
Lørdag i november er kakemanndag – try stop me :)
Del dette;

2 kommentarer

  • Marthe

    Kan du spise hva du vil og hvor mye du vil hele dagen, eller barnevernet et klokkeslett?
    Er litt «redd» for spisedager da det lett kan ende opp i fråtsing for min del.. Har du helt frie tøyler, eller et spisemåltid??:)

    • evytherese

      Hei Marthe, jeg er tidlig i onseason så har ikke fått så strenge rammer for lørdagen ennå, annet enn å passe på å holde måltidsfrekvensen oppe. Så jeg holder meg til matplanen frem til klokken 18, med noen få unntak som kakemannen :) Lørdagskveld koser jeg meg med noe som jeg har savnet iløpet av uka, som oftest er sushie og melkeis med peanøtter og banan. Jeg forstår deg med den frotsingen, og slet litt selv med det i starten da jeg er så innmari glad i smågodt. Da har jeg erfart at det hjelper med å begrense seg til etter kl 18, og vente med snopet til man har spist en bedre middag. Da har jeg man litt mindre plass i magen til frotsing. Stå på!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *