Trening

Huff, ikke nå igjen!

Akkurat kommet hjem fra trening,torskemiddagen står og gjør seg klar i ovnen og jeg begynner å planlegge morgendagens cardio økt som sier meg at en ny challenge er på vei. Eller? Kjenner litt på vondt i venstre akilles så tror ikke løping er det beste…..

ÅÅÅÅÅ, ikke nå igjen! Akkurat som sist da konkurransene er ferdig, og jeg begynner å finne den gode flyten så begynner vondter å komme.  Hmmmm, får kjenne etter og bestemme meg endelig i morgen. Men cardio skal det bli :)

Sist cardioøkt kjørte jeg sammen med venninnen min Henrikke. Jeg har litt lyst til å prøve den igjen, men jeg tror kanskje at vi skal ta den sammen igjen på torsdag så litt variasjon kan jo være grei, sant :)

Her har du den om du også vil prøve – super digg. 5 runder med 2 min pause mellom rundene. Ingen pause mellom øvelsene. Kjør på med andre ord.

Ellers har jeg kommet meg litt ovenpå igjen i dag, og hovedjobblisten min og fritidsjobblisten min begynner å se overkommelig ut igjen. Liker det :)

Starten på uken har vært digg, og planene fulgt til punkt og prikke. Jeg kjenner at jeg er i flyt igjen. Føler når ting stemmer og den riktige type motivasjonen er på plass.  Sommeren kan bare komme i år også ;)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *