Motivasjon

Hun trodde jeg var 12 år yngre!!!

Sitter og gliser fornøyd i sofaen etter å enda en gang svare en følger, som jeg treffer her og der og i går var det på butikken, om hva som er alderen min – og får et hakeslepp tilbake ;) Hun trodde jeg og en av mine venninner var like gamle ;)

Usjenert som jeg er synes jeg det er LITE stas å innrømme min alder, men klart det er en personlig LIVSSTILSSEIER når folk gjetter deg MYE yngre enn du er. #lifestylegoal – helt usjenert sagt. Dere som kjenner meg etterhvert vet jo at jeg sier ting som det er ;)

Men man trenger ikke å være en blære for det.

Poenget mitt er at jeg gir æren til livsstilen min. En livsstil som har gitt meg akkurat de endringene i hud, hår og kropp som jeg ønskte, selv om cellulitter mine fortsatt sitter som støpt ;) De blir jeg bare kvitt ved syk lav fettprosent som ikke er til å leve med. Så de må jeg bare akseptere.

Men videre på plussene som overskygger cellulittene: en energi som jeg ja er født med ett overskudd av, men som etter optimaliseringen av kost og trening gir meg uendelig mye mer og ingen blodsukkerdropp i løpet av en hektisk hverdag.

Det viktigste endringene jeg har gjort for å få resultater for kropp, hud, energi og hode er;

 • Alle måltid består av fett, proteiner og karbs
 • Jeg spiser 4 måltid, med frukt og grønnsaker som mellommåltid
 • Jeg spiser minimum 1/2 kg frukt og grønt for dagen med hovedvekt på grønnsaker
 • Jeg trener mye mer styrke og ingen  langløp
 • Jeg trener etter en plan med mål om å forme kroppen min til å få en symmetri som jeg vil; store skuldre skuldre, v-rygg, fast rumpe, runde lår, stramme, sterke og faste armer og flotte legger
 • Jeg tenker progresjon og ikke quick fix fordi jeg vil det skal vare
 • Jeg løper alltid med stigning, ute eller på mølle. Dette er supert for kondisjon OG rumpe ;)
 • Jeg starter dagen så ofte som mulig med en gåtur
 • Jeg pleier huden min med de beste produkter for min hud, og lytter til eksperter på samme måte som jeg gjør med treningen min
 • Jeg etterstreber nok søvn selv om det er utfordrende den dag i dag
 • Jeg gjør bare det som gir meg verdi:  selv om det er drit kjedelig å vaske hus gir det meg verdi. Også å hjelp andre. Så dette handler ikke om å være ego, men til en hver tid leve til det fulle slik man selv liker det
 • Lært meg å sminke meg slik at jeg fremhever det beste med ansiktet mitt så jeg føler meg fin.
 • Tenke livsstil og valg til å leve med, og som fører meg dit jeg til enhver tid vil være f eks når det kommer til vekt og cm mål, ikke slanking.
 • Kuttet ut produkter i hverdagen med hvitt sukker og unødvendige tilsetningsstoffer når jeg lager maten selv – uten å være fantastisk. Jeg spiser det jeg får servert.
 • Har mål om 1 cheatday i uken
 • Skiller mellom hverdag og fest
 • Fokuserer på cm mål og ikke vekt når det gjelder «trivselsplatå».
 • Drikker 0,5l vann før alle måltid

Sånn :)

Poeng: rykk og napp, frem og tilbake fungerer like dårlig for kroppen, hud, hår, hodet og humøret som det gjør i trafikken ;) Flyt er følelsen jeg kjenner etter om jeg til en hver tid har – selv når det er travelt.

Så nå skal jeg straks ha meg 0,5liter vann, og en deilig sen men sunn havregrynsfrukost.

God søndag til deg også! Håper helgen  din så langt har vært god!

Pst: vil du ha oppskriften min både for trening, kosthold?  Bli med på  KICK4 for redusert pris, og prøv deg på Evy livet i 4 uker. Advarsel: følger du opplegget får du blant annet smalere midje så ønsker du ikke det er ikke kurset noe for deg ;)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *