Bodyfitness

Hva skjer a`?

Da er det 7 uker igjen til forhåpentligvis første konkurranse denne sesongen. Energien er på topp, jeg føler at ting skjer sakte men sikkert, og at dette skal gå veldig bra. Jeg perser fremdeles på trening og er god og mett hele dagen.

image

Dagene mine er relativt «enkle» nå; powerwalk, frokost, styrketrening, jobb, hjem, litt huslige syssler, kanskje en cardioøkt til på kvelden, og pakking av bagger til neste dag. Slik går det på repeat. Men rutiner er jo egentlig veldig digg! Jeg trives iallefall godt med det.

Maten er veldig lik og ensformig, og det går i matbokser laget for 3 dager omgangen. Matlyster og -fristelser er det ikke vits å bruke tid på. Har som dere vet ikke frimåltid heller lenger, så den delen av sansene er steng av. Man blir jo bare frustrert om man skal tenke på alt man kunne ha spist dersom….. :) Så da lar man bare være det.

Nå har jeg ikke noe annet på matplanen enn havegrynsgrøt, bær, riskjeks, banan, mandler, kylling, torsk, poteter/ris/pasta og grønnsaker. Til kvelds går det nå i casein med bær og mandler som er det diggeste av det diggeste jeg kan spise nå. Så det er mitt snop :) Eller forresten, var ikke værst å nyte dette etter dagens styrkeøkt heller :) Går noen liter med te om dagen også :)

image image

I dag var det utrolig hærlig ute under morgencardioen med minus 7 grader, vindstille og stjerneklart. Gjorde kjempe godt, men likevel alltid deilig å se huset sitt igjen når man vet at havregrynsgrøt, kaffi og bær venter :)

image

IMG_8071 - versjon 2

Ble så en rask styrkeøkt før jobb. Der startet det med DEN følelsen når man hadde glemt noe vesentlig……What would McGyver do? :)

image

Men det ordnet seg lell for på SATS vet de råd – igjen super service!

Jeg går fremdeles til behandling for skulderen min, og det går nå i nåler. Liker det IKKE så det er harde forhandlinger mellom meg og behandleren hver gang :)

Møllen måtte i dag vike for intervaller ute. Kan jo ikke gå inn mer enn nødvendig i dette nydelige været!

image

Så nå sitter jeg rett og slett i sofaen, og har kvelden til disp. Den skal brukes til jobb og noen programmer jeg har tatt opp i påvente av en sofastund. Men som regel sovner jeg før introduksjonen er ferdig så vi får se hvor mye jeg får sett :)

Slik går jo dagene. Men må jo si, at hverdagen er jammen ikke verst :)

 

 

Del dette;

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *